VOLUNTARIAT

Cand vom incepe recrutarea pentru posturile necesare in cadrul Festivalului ARTmania 2022, aici vei gasi toate informatiile necesare. Pana atunci, va rugam tineti cont de informatiile de mai jos. 

Ritmul alert al lucrurilor de pe durata festivalului presupune capacitate de multitasking, de a lucra mai stresante si intr-un ritm mai rapid decat in mod obisnuit si de a face fata responsabilitatilor presupuse de fiecare sarcina.

Este de ajutor ca persoanele care doresc sa aplice sa aiba urmatoarele calitati: dinamism, capacitate de comunicare, capacitate de concentrare si atentie la detalii, responsabilitate fata de lucrurile realizate, atitudine proactiva, entuziasm (fire energica), multitasking, sociabilitate - capacitatea de a lucra in echipa si flexibilitate. De asemenea, cunoasterea limbii engleze, cel putin la nivel conversational, este obligatorie.

Pentru cei care doresc sa vada concertele si sa se bucure de toate activitatile care vor avea loc pe durata evenimentului, voluntariatul la ARTmania nu este cea mai potrivita solutie din cauza programului adeseori solicitant.
Programul de lucru va fi de 8 ore pe zi, in perioada 20 iulie - 25 iulie 2022, conform optiunilor pe care fiecare le va completa in formularul de voluntariat de mai jos. Varsta minima pentru a putea aplica pentru voluntariat in cadrul ARTmania Festival este de 16 ani, impliniti la 1 ianuarie 2022.

Printre avantajele de a lucra la acest festival se numara experienta de lucru care poate fi inclusa in C.V. si care va conta pentru orice angajator si dovada clara a faptului ca persoana respective a facut parte din echipa ARTmania Festival.

In acord cu legea nr.677/2001 pentru protejarea datelor cu caracter personal si liberul acces la informatii mentionam ca datele solicitate in cadrul formularului de voluntariat nu vor fi folosite de nicio terta parte si nu vor fi folosite in niciun alt scop decat acela de incheia contractul de voluntariat solicitat, prin aplicatia de voluntariat, de fiecare persoana in parte.

© Copyright ARTmania Festival 2022. Toate drepturile rezervate.