Revolver

Trupa Revolver este formata din cinci membri: Dragos Radulescu (voce), Stefan Marcu (chitara, voce), David Neacsu (chitara), Luca Barbu (bass, keyboards, voce) si Haris Muresan (tobe). Toti sunt din Sibiu si au multe lucruri in comun, precum skate-ul, conolele xbox sau serialele Netflix, insa ceea ce-i leaga cu adevarat este pasiunea pentru muzica rock.
Trupa s-a lansat in 2015, cand erau practic niste copii: Dragos, cel mai tanar membru al formatiei avea atunci doar 9 ani, iar Haris, cel mai „in varsta” avea 11 ani. Au iesit pe scena cantand cover-uri dupa AC/DC, Metallica, Papa Roach sau Rage Against the Machine, insa in scurt timp si-au dat seama ca vor sa compuna si sa cante piesele proprii.
Membrii trupei Revolver sunt cei mai fericiti cand se afla pe scena si s-au bucurat de la inceput de multa sustinere din partea celor care cred in trupele tinere. Au avut parte de experiente extraordinare urcand pe cateva scene mari, alaturi de cele mai cunoscute trupe rock din Romania

Dupa multe ore petrecute in sala de repetitii sau dedicate studiului individual, au adunat suficient material discografic pentru a scoate un prim album si de-abia asteapta sa intre in studioul de inregistrari.

© Copyright ARTmania Festival 2022. Toate drepturile rezervate.