Regulament ARTmania Evenings

  1. Organizatorul

ARTmania Evenings este organizat de Societatea ARTMANIA Agency SRL, entitate juridica romana, cu sediul social in Bucuresti, Prof. Grigore Cobalcescu Nr. 7, Sectorul 1, inmatriculata la Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/6109/2011 si avand CUI 28502830 (denumita in cuprinsul prezentului document organizatorul).

2. Eveniment/ Festival

Prima editie a ARTmania Evenings va avea loc intre 23 - 25 iulie 2021 la Quantic Pub din Bucuresti. Cele trei zile de concerte si activitati creative se vor derula in datele de 23 iulie (vineri), 24 iulie (sambata) si 25 iulie (duminica). 

In cadrul primei editii a ARTmania Evenings 2021, fanii muzicii rock vor putea asculta unele dintre cele mai cunoscute trupe romanesti de rock, precum (enumerati in ordine alfabetica): Am Fost la Munte si Mi-a Placut, Dirty Shirt, Implant pentru Refuz, Lucifer: A Rock Opera, RoadkillSoda, Taine si White Walls.

Programul complet al concertelor si activitatilor este disponibil pe site-ul: www.artmaniafestival.ro

3. Ceilalti termeni

Exceptand situatiile in care, in cadrul acestui document, se prevede un sens mai extins sau, dupa caz, in functie de anumiti factori, unul mai restrictiv, termenii utilizati au urmatoarele definitii:

Abonament – certificat nominal (netransmisibil), emis contra cost de catre organizator pe suport de hartie sau in forma electronica, prin care se acorda participantului dreptul de a participa la eveniment, pe intreaga durata a acestuia.

Adult – parinte sau tutore al copilului sau minorului pe care il insoteste la eveniment/ festival.

Bilet – certificat nominal (netransmisibil), emis contra cost de catre organizator pe suport de hartie sau in forma electronica, prin care se acorda participantului dreptul de a participa la eveniment/ festival, intr-una dintre cele doua zile ale desfasurarii acestuia.

Bratara – certificat (netransmisibil) emis de catre organizator la preschimbarea biletului, abonamentului sau invitatiei, prin care organizatorul acorda participantului dreptul de a intra in zona evenimentului/ festivalului, pe durata unei zile sau a intregului eveniment, in functie de documentul preschimbat.

Copil – participant la festival sau la una dintre zilele evenimentului/ festivalului care, pana la data de 23.07.2021, inclusiv (in cazul in care participa la intregul festival sau doar la cea de-a doua sau a treia zi a evenimentului), sau, respectiv, pana la data de 25.07.2021, inclusiv (in cazul in care participa doar la prima zi a evenimentului), NU va fi implinit varsta de 12 ani.

Invitatie –certificat identificat printr-un numar si/sau o serie de ordine, emis de catre organizator pe suport de hartie sau in forma electronica, prin care se acorda participantului dreptul de a participa la eveniment , intr-una dintre cele doua zile sau pe intreaga durata a evennimentului.

Minor – participant la eveniment sau la una dintre zilele evenimentului care, pana la data de 23.07.2021, inclusiv (in cazul in care participa la intregul festival sau doar la cea de-a doua sau a treia zi a evenimentului), sau, respectiv, pana la data de 25.07.2020, inclusiv (in cazul in care participa doar la ultima zi a evenimentului), NU va fi implinit varsta de 16 ani si care NU este copil.

Obiecte interzise – bunuri, produse, materiale, substante s.a.m.d., a caror detinere este interzisa in cadrul evenimentului.

Partener – persoana fizica sau juridica ce desfasoara activitati in cadrul evenimentului, in baza unei relatii juridice cu organizatorul.

Participant – persoana care participa la festival, in calitate de cumparator al unui bilet/abonament sau in calitate de beneficiar al unei invitatii.

Persoana cu dizabilitati – participant la eveniment sau la una dintre zilele evenimentului care detine un certificat de incadrare in grad de handicap valabil in ziua in care participa la festival.

Persoana sub 18 ani – participant la eveniment sau la una dintre zilele evenimentului care, pana la data de 23.07.2021, inclusiv (in cazul in care participa la intregul festival sau doar la cea de-a doua zi a festivalului), sau, respectiv, pana la data de 25.07.2020, inclusiv (in cazul in care participa doar la ultima zi a festivalului), NU va fi implinit varsta de 18 ani si care NU este minor sau copil.

Politica privind prelucrarea si protectia datelor cu caracter personal – totalitatea conditiilor in care organizatorul prelucreaza datele Dumnevoastra cu caracter personal, disponibile pe pagina de Internet www.artmaniafestival.ro. 

 

Serviciu – orice alta prestatie ce NU reprezinta transmiterea unui produs sau a unui obiect de merchandise, efectuata in cadrul festivalului.

Site-ul organizatorului – pagina de Internet www.artmaniafestival.ro.

Site-urile vanzatorilor autorizati – paginile de Internet ale vanzatorilor de bilete la festival autorizati, respectiv www.artmania.ro, www.blt.ro, www.ambilet.ro, www.iabilet.ro.

Termeni si conditii – totalitatea regulilor impuse de catre organizator participantilor, incepand cu momentul achizitionarii biletului/abonamentului sau al primirii invitatiei si pana la parasirea zonei de eveniment, ca urmare a incetarii duratei acestuia. Cumpararea unui bilet/abonament sau folosirea unei invitatii reprezinta acceptarea tuturor termenilor si conditiilor, iar incalcarea prezentelor reguli atrage, daca nu se prevede altfel, evacuarea din zona evenimentului, organizatorul rezervandu-si dreptul de a sesiza autoritatile competente in caz de fapte antisociale.

Termenii si conditiile pot fi modificate pana la ora de inchidere a evenimentului, dar numai ca urmare a unor modificari legislative (in sens larg, incluzand acte incidente ale administratiei locale), in situatii bine justificate (in care organizatorul isi asuma a depune toate eforturile pentru a limita/inlatura orice eventuala neplacere ce ar putea fi cauzata participantilor), precum si in cazul in organizatorul decide sa extinda drepturile in cadrul festivalului (exemplu: introducerea de sisteme de plata suplimentare, alternative), in toate ipotezele organizatorul urmand a lua toate masurile necesare pentru informarea participantilor in timp util. Modificarea pretului biletelor/abonamentelor (a se vedea 4.3., de mai jos) nu constituie modificare a termenilor si conditiilor.

4. Accesul la ARTmania Evenings 2021

Pentru a putea intra în spațiul special amenajat pentru ARTmania Evenings, participanții trebuie să prezinte în zona de acces un abonament/ bilet valabil pentru acest eveniment, alături de un act de identitate și de unul dintre documentele de mai jos:

  • Certificat de vaccinare împotriva SARS-CoV-2 – persoanele vaccinate pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare

 

  • Test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 cu rezultat negativ a cărui valabilitate să nu depășească 72 de ore de la momentul testării

  

  • Test antigen rapid cu rezultat negativ efectuat cu maximum 24 de ore înaintea venirii la evenimentul ARTmania Evenings (sunt valide doar testele prelucrate de către laboratoare de analize medicale acreditate)

 

  • un buletin/ carte de identitate prin care să poată fi dovedită apartenența dovezii de vaccinare/ testului. 

 

De asemenea, persoanele care doresc să participe la eveniment, dar nu au reușit încă să se testeze, vor avea posibilitatea de a-și face câte un test rapid realizat de personal specializat, la locatie. 

Acele persoane care vor primi rezultat negativ pentru testul rapid (dovada faptului că sunt sănătoase) vor putea apoi intra în perimetrul evenimentului dacă au abonament/ bilet valabil pentru acest eveniment.

 

Testarea pentru accesul la ARTmania Evenings poate fi realizata la intrarea pentru public, la pretul de 25 de lei/bucata. Testarea se face zilnic intre orele 17:00 - 22:00 (vineri), 16:00 - 22:00 (sambata) si 17:00 - 22:00 (duminica).

 

Participanții cu vârste de până la 18 ani împliniți pot intra la eveniment doar în baza unui bilet și purtării unei măști de protecție, fără a fi nevoie de vreo dovadă medicală (vaccinare, testare, anticorpi), potrivit prevederilor Ordinului nr. 3.245/1.805/2020 completat la 20.05.2021

4.0. Biletele, abonamentele si invitatiile NU sunt transmisibile, neputand fi folosite decat de catre persoanele care le-au cumparat, respectiv primit, numai in cadrul evenimentului.

4.1. Cumpararea biletelor si abonamentelor se poate realiza de la unul dintre punctele de vanzare ale vanzatorilor autorizati sau de pe site-urile acestora.

De asemenea, cumpararea biletelor si abonamentelor se poate realiza de pe site-ul organizatorului: persoana interesata isi va crea un cont (in care vor fi introduse numele, prenumele, adresa de e-mail si numarul de telefon), dupa care va fi redirectionata catre pagina de Internet a procesatorului de plati, unde va introduce datele cardului bancar, pentru plata online.

Procesatorul de plati este platforma NETOPIA mobilPAY, al carui website va rugam sa-l accesati pentru parcurgerea Termenilor si conditiilor si a Politicii de confidentialitate.

In ceea ce priveste aceste date, in legatura cu care va rugam sa parcurgeti „Politica privind prelucrarea si protectia datelor cu caracter personal”, persoanele interesate se obliga sa le furnizeze in mod corect si complet, organizatorul rezervandu-si dreptul de a sesiza autoritatile competente in caz de furnizare de informatii false sau orice alt fel de incercare de frauda.

Odata parcursa procedura de pe site si confirmata plata de catre procesatorul de plati, participantul va primi un e-mail continand biletul/biletele si/sau abonamentul/abonamentele, care se pot regasi oricand si in contul sau de pe site.

Biletul va va fi furnizat catre de catre platforma de ticketing BLT.ro, al carui website va rugam sa-l accesati pentru parcurgerea Termenilor si conditiilor si a Politicii privind datele cu caracter personal.

4.2. Persoanele care achizitioneaza bilete sau abonamente sunt rugate sa verifice veridicitatea biletului in momentul achizitionarii si, in cazul in care are vreo suspiciune, trebuie sa anunte de indata organizatorul, la adresa de e-mail [email protected]

Reclamatiile ulterioare NU vor fi luate in considerare.

ARTmania NU va acorda despagubiri in caz de pretinsa frauda.

4.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand pretul biletelor sau abonamentelor (precum in situatia incheierii unei perioade promotionale), persoanele interesate trebuind a urmari site-ul organizatorului sau pe cele ale vanzatorilor autorizati (unde sunt afisate preturile) inainte de a proceda la cumparare. Modificarea pretului biletelor/abonamentelor NU afecteaza persoanele care au plata confirmata inainte de operarea modificarii.

4.4. Odata achizitionate, biletele si abonamentele NU pot fi returnate. Contravaloarea biletelor sau abonamentelor achizitionate poate fi restituita numai in situatia anularii festivalului de catre organizator, din cauze ce NU intra sub incidenta fortei majore (orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil si inevitabil).

4.5. Biletele si abonamentele, ca si invitatiile, vor fi scanate si, dupa confirmarea validitatii lor, preschimbate in bratari la accesul in festival, pentru o zi, respectiv abonament. 

Personalul de la punctul de acces in perimetrul rezervat cesfasurarii evenimentului este indreptatit sa solicite oricarui posesor de bilet/abonament/invitatie prezentarea unui act de identitate, pe care sa fie inscriptionata data nasterii.

Bratarile NU sunt transmisibile, asigurand accesul in cadrul evenimentului/ festivalului (in zona de concerte si cele in care se deruleaza evenimentele conexe) doar persoanei careia i-a fost fixata dupa preschimbarea biletului/abonamentului/invitatiei.

Purtarea bratarii este obligatorie pe toata durata festivalului, iar aceasta poate fi verificata oricand, atat in perimetrele de acces in zona festivalului, cat si in interiorul acesteia.

Ruperea, deteriorarea sau pierderea bratarii anuleaza dreptul de participare si accesul participantului in zona festivalului. Pentru a reintra va fi nevoie de achizitionarea unui nou bilet si preschimbarea acestuia intr-o noua bratara.

Regulile privind bratarile, aratate la cele patru paragrafe anterioare, se aplica tuturor participantilor, indiferent de varsta, cu exceptia celei de la paragraful imediat anterior, care nu vizeaza si copiii.

Accesul in cadrul ARTmania Evenings este permis in limitele reglementarilor legale privind adunarile publice si prevenirea raspandirii infectiei cu Covid-19 aflate in vigoare la momentul desfasurarii evenimentului. Regulile de acces la eveniment se pot modifica in functie de deciziile CNSU. 

  1. Accesul anumitor categorii de participanti

5.1. Copiii au accesul gratuit in cadrul festivalului sau unei zile a festivalului, daca si numai daca sunt insotiti de un adult ce isi va fi achizitionat un bilet/abonament sau care este beneficiar al unei invitatii.

Copil – participant la festival sau la una dintre zilele festivalului care, pana la data de 23.07.2020, inclusiv (in cazul in care participa la intregul eveniment sau doar la cea de-a doua sau a treia zi a festivalului), sau, respectiv, pana la data de 24.07.2020 sau 25.07.2020 inclusiv (in cazul in care participa doar la prima zi a festivalului), NU va fi implinit varsta de 12 ani.

Minor – participant la eveniment sau la una dintre zilele evenimentului care, pana la data de 23.07.2020, inclusiv (in cazul in care participa la intregul festival sau doar la cea de-a doua sau a treia a festivalului), sau, respectiv, pana la data de 24.07.2020 sau 25.07.2020, inclusiv (in cazul in care participa doar la prima zi a festivalului), NU va fi implinit varsta de 16 ani si care NU este copil.

Persoana sub 18 ani – participant la festival sau la una dintre zilele festivalului care, pana la data de 23.07.2020, inclusiv (in cazul in care participa la intregul festival sau doar la cea de-a doua sau a treia zi a evenimentului), sau, respectiv, pana la data de 24.07.2020 sau 25.07.2020, inclusiv (in cazul in care participa doar la o zi a evenimentului), NU va fi implinit varsta de 18 ani si care NU este minor sau copil.

Copilul va primi o bratara, pe care adultul va nota numarul sau de telefon.

Copilul NU va putea intra in zona evenimentului neinsotit de catre adult.

Este recomandata purtarea castilor de protectie sau a dopurilor de urechi pentru copiii cu varsta mai mica de 10 ani. Organizatorul NU incurajeaza prezenta copiilor foarte mici la astfel de evenimente, unde nivelul fonic ridicat ar putea crea efecte negative asupra auzului acestora.

Adultul este raspunzator pentru siguranta copilului.

Este interzis accesul cu carucioare pentru copii.

Minorii pot participa la festival in cazul in care vor fi achizitionat un bilet/abonament sau vor fi primit o invitatie, daca si numai daca sunt insotiti de un adult ce isi va fi achizitionat un bilet/abonament sau care este beneficiar al unei invitatii.

Minorul va primi o bratara, pe care adultul va nota numarul sau de telefon.

Minorul NU va putea intra in zona festivalului neinsotit de catre adult.

5.3. Persoanele sub 18 ani pot participa la festival doar daca vor fi achizitionat un bilet/abonament sau vor fi primit o invitatie.

5.4. Persoanele cu dizabilitati beneficiaza de acces gratuit la festival.

In cazul in care persoana cu dizabilitati este incadrata in gradul de handicap grav cu asistent personal, aceasta va fi insotita de un asistent, care va avea acces, de asemenea, gratuit.

Persoanelor ce necesita asistarea unui insotitor NU li se va acorda bratara decat daca sunt insotite de un asistent personal. Persoanele ce NU necesita asistent personal NU vor beneficia de gratuitate decat ele insele, iar NU impreuna cu o alta persoana.

Persoanei cu dizabilitati si, eventual, asistentului personal al acesteia li se vor fixa cate o bratara, insotitorul avand obligatia de a nota numarul sau de telefon pe bratara persoanei cu dizabilitati.

6. Interdictii

6.0. Participantii sunt obligati sa se supuna controlului corporal sumar si sa permita controlul bagajelor, iar cei cu varsta peste 14 ani trebuie sa detina in permanenta asupra lor un act de identitate valabil, pentru a face dovada varstei.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a interzice accesul sau, eventual, de a evacua din cadrul festivalului:

- persoanele agresive,

- persoanele aflate sub influenta drogurilor sau alcoolului,

- persoanele care manifesta forme de comportament violent sau care ii deranjeaza pe ceilalti participanti,

- persoanele care prezinta un comportament ce contravine bunei desfasurari a evenimentului,

- persoanele care sunt suspecte de punerea in pericol a altor participanti sau a bunei desfasurari a festivalului,

- copiii si minorii neinsotiti de un adult (accesul acestor persoane in zona evenimentului/ festivalului va fi interzis, dar, in cazul in care ele se afla deja in zona evenimentului, copiii/ minorii nu vor fi evacuati, organizatorul urmand a instiinta de indata organele de politie abilitate, in cazul in care adultul nu poate fi contactat la numarul de telefon notat pe bratara copilului/minorului).

Fiecare participant are obligatia sa prezinte un comportament civilizat fata de toate celelalte persoane ce se regasesc in cadrul festivalului, prin care sa nu aduca atingere drepturilor si intereselor legitime ale altor participanti, artistilor, organizatorului si partenerilor acestuia.

Participantii sunt rugati sa isi supravegheze in permanenta si cu atentie copiii si/sau minorii pe care ii insotesc si sa NU isi lase nesupravegheate bunurile.

De asemenea, participantii sunt rugati sa fie vigilenti si, in cazul in care observa eventuale incidente care pot pune in pericol participantii, bunurile acestora sau desfasurarea festivalului, sa se adreseze de indata celui mai apropiat reprezentant al organizatorului sau agent de paza.

Fiecare participant este raspunzator pentru pagubele provocate, iar organizatorul NU este responsabil pentru eventualele pierderi, furturi, deteriorari (partiale sau totale) sau orice alte actiuni/omisiuni din partea unei terte persoane (inclusiv reprezentantul unui partener) a carei consecinta este diminuarea valorii unui bun (inclusiv aparatura foto/video a membrilor presei).

6.1. Organizatorul se va afla in permanenta la dispozitia participantilor, pentru a ajuta la mentinerea bunei atmosfere si pentru evitarea eventualelor situatii neplacute.

In acest sens, organizatorul isi rezerva dreptul de a bloca temporar accesul participantilor in anumite perimetre, in cazul in care considera ca respectivele perimetre si-au atins capacitatea maxima in care festivalul se poate derula in conditii de siguranta.

Organizatorul NU este raspunzator pentru deteriorarea starii de sanatate a vreunui participant, cauzata de o afectiune preexistenta, cumulata cu elementele specifice unui astfel de festival (exemple: aglomeratie, zgomot, echipamente de iluminat).

De asemenea, organizatorul NU este raspunzator pentru deteriorarea starii de sanatate a vreunui participant, ca urmare a actiunii/omisiunii unui alt participant, unui partener sau a altei persoane care nu se afla in niciun raport cu organizatorul.

6.2. Este interzis accesul in cadrul evenimentului/ festivalului cu:

- animale de companie,

- produse de consum aduse din afara Quantic pub, zona de desfasurare a evenimentului/ festivalului [exemple: alimente, bauturi racoritoare (inclusiv apa), bauturi alcoolice],

- substante psihoactive,

- orice fel de obiecte contondente sau care pot fi considerate periculoase, arme albe, bricege, lanturi etc.,

- materiale, substante sau produse pirotehnice,

- spray-uri (inclusiv spray-uri pentru autoaparare),

- orice fel de recipiente de sticla (inclusiv sticle de parfum sau de crema) sau de metal,

- produse cosmetice ce contin lichide inflamabile,

- lasere sau lampioane chinezesti,

- bidoane de plastic, cutii de conserve, cutii de bautura,

- umbrele (pliabile sau nu), si

- banner-e sustinute de bete,

- aparate de filmat si alte accesorii, in special de dimensiuni mari, orice fel de trepiede, blituri detasabile (fiind interzisa orice fel de fotografiere realizata cu blit sau printr-o alta modalitate care poate deranja bunul mers al evenimentului/ festivalului sau pe ceilalti participanti),

- orice fel de substante interzise prin lege.

6.4. Este permis accesul in cadrul evenimentului cu:

- medicamente eliberate in baza prescriptiei medicale aferente (document ce trebuie prezentat, in caz de solicitare din partea organizatorului),

- pelerine de ploaie (in ceea ce priveste eventualitatea ploii),

- scaune rulante specifice (in ceea ce priveste persoanele cu dizabilitati locomotorii),

- aparate de fotografiat, inclusiv DSLR profesional (organizatorul isi rezerva dreptul de a stabili locuri/zone in care cu fotografierea si filmatul sa fie interzise; in caz de nerespectare, organizatorul are dreptul de a prelua aparatul foto/video strict pentru a sterge respectivele inregistrari, ramanand la latitudinea sa daca dispune si evacuarea participantului/participantilor),

- bagaje avand dimensiuni maximale de 55x40x20cm.

6.5. Participantilor le sunt interzise in cadrul evenimentului orice forma de activitate economica de orice fel (inclusiv promovarea serviciilor proprii sau prestate de o alta persoana) sau publicitara, demonstratiile, manifestatiile si mitingurile de orice natura, impartirea de pliante, incercarile de indoctrinare a altor participanti, precum si orice alte manifestari de comportament care pot afecta buna desfasurare a evenimentului sau buna dispozitie a altor participanti.

. 9. Proprietatea intelectuala

9.0. Toate materialele prezentate pe site si pe suporturile din zona evenimentului reprezinta proprietatea organizatorului sau a partenerilor acestuia.

Toate imaginile, emblemele, textele din zona festivalului sunt reproduse cu acordul proprietarului acestora (in cazul in care ele nu sunt deja cesionate organizatorului).

Toate aceste elemente se supun legislatiei in materie de proprietate intelectuala.

9.1. Participantii NU pot utiliza, copia, distribui, publica sau incorpora, in scopul obtinerii de venituri, astfel de elemente in cadrul altor documente sau materiale sub nicio forma fara acord expres, prealabil si exprimat in forma scrisa din partea organizatorului sau a partenerilor acestuia.

9.2. Organizatorul are dreptul de imagine asupra intregului eveniment si poate utiliza imaginile foto si video, efectuate atat de propriul personal, cat si de participanti, in diverse materiale realizate cu ocazia evenimentului.

9.3. Prin acceptarea Termenilor si conditiilor, participantii accepta faptul ca organizatorul, partenerii acestuia, membrii presei, alti participanti si alte persoane carora le este permis accesul in cadrul evenimentului pot realiza inregistrari audio si/sau video ale festivalului.

9.4. Prin acceptarea Termenilor si conditiilor, participantii isi ofera acordul pentru inregistrarea si publicarea imaginii, infatisarii si actiunilor lor, intelegand si acceptand ca organizatorul poate stoca si duplica inregistrarile si le poate distribui/disemina prin mijloace specifice, le poate difuza sau le poate face publice in alt mod, inclusiv prin informarea publicului cu privire la editiile viitoare ale festivalului, concerte si programe, prin mijloace de transmisie a datelor prin cablu sau prin orice alte mijloace electronice (exemple: YouTube, Facebook, Instagram) sau de alt tip.

9.5. Prin acceptarea Termenilor si conditiilor, in limitele prevazute de lege, participantii renunta la orice pretentie financiara sau de alta natura impotriva organizatorului decurgand din actiuni precum cele de mai sus.

9.6. In limitele Termenilor si conditiilor, precum si ale legii, participantii au dreptul sa realizeze, in cadrul festivalului, inregistrari de imagini, audio si/sau video, prin intermediul unor dispozitive care nu contin, ca parte componenta, obiecte interzise si care nu reprezinta, prin ele insele, obiecte interzise.

9.7. Participantilor care vor realiza inregistrari in cadrul festivalului le este interzis, fara acord expres, prealabil si exprimat in forma scrisa din partea organizatorului, comercializarea lor sau utilizarea lor cu scopul mediat de a obtine bani sau alte foloase materiale.

10. Raspunderea organizatorului. Dispute

10.1. Suplimentar fata de situatiile mai sus indicate, organizatorul NU isi asuma raspunderea pentru:

- nicio pretentie ridicata de catre persoane care vor fi patruns in zona festivalului fara a avea dreptul sau cu incalcarea Termenilor si conditiilor ori a legii,

- nicio pretentie privind actiuni, omisiuni, evenimente s.a.m.d., realizate in afara zonei festivalului,

- eventualele intarzieri in evacuarea publicului larg din zona festivalului, cauzate de acesta sau de alti factori externi,

- durata procesului de intrare in zona festivalului,

- modificarea anumitor segmente ale festivalului, necesare bunei desfasurari a acestuia,

- evolutiile artistilor,

- absenta intempestiva si neanuntata a vreunuia dintre artisti (organizatorul asumandu-si luarea de indata a tuturor masurilor necesare bunei desfasurari a festivalului),

- calitatea si/sau conformitatea produselor, serviciilor si obiectelor de merchandise comercializate de catre parteneri,

- nicio pretentie intemeiata pe actiune sau omisiune din partea unui alt participant, unui partener sau a altei persoane care nu se afla in niciun raport cu organizatorul,

- nicio pretentie intemeiata pe un eveniment cauzat de un lucru de a carui paza juridica NU este responsabil organizatorul,

- nicio pretentie atunci cand este intemeiata pe o cauza in privinta careia legea prevede inlaturarea raspunderii organizatorului,

- nicio pretentie, in mod integral, atunci cand este intemeiata pe o cauza in privinta careia legea prevede limitarea raspunderii organizatorului.

In cazul in care evenimentul este anulat din cauza, dar nu limitat la, acte legislative, forta majora, greve, dezastre naturale, fenomene meteo, inaccesibiilitatea locatiei, organizatorul poate decide sa returneze partial sau total costul biletelor sau sa amane evenimentul pentru o data ulterioara. 

10.2. Orice persoana care are pretentii impotriva organizatorului il va contacta pe acesta la sediul sau social, pentru a incerca solutionarea pe cale amiabila a diferendului.

In cazul in care, dupa parcurgerea incercarii de a solutiona diferendul pe cale amiabila, nu se ajunge la niciun consens, acesta poate fi deferit instantei de judecata competente.

 

© Copyright ARTmania Festival 2022. Toate drepturile rezervate.