Iti uram bun venit

Biletele se mai pot comanda apasand pe acest link

ARTmania Festival, primul festival romanesc care a dezvoltat in Romania ideea de imbinare dintre arta si divertisment („entertainment”), este o platforma dedicata promovarii tuturor formelor de expresie artistica inspirate din cultura rock.   

Fiind cel mai longeviv festival rock din Romania, ARTmania s-a consacrat drept principal promotor regional al proiectelor muzicale contemporane. Muzica este componenta de baza de la care a pornit totul, insa, reprezinta doar o parte din experienta pe care festivalul a dorit sa o ofere iubitorilor de arta din Romania si din strainatate. Inca de la inceputuri, a fost gandita ca o platforma culturala menita sa ofere evenimente si moduri de a experimenta forme variate de expresie artistica, precum: concerte, expozitii, lansari de carte sau proiectii de film.

 

CAZARE

Ti-ai luat deja biletele pentru ARTmania Festival 2019 si acum cauti cazare? Rezerva la una dintre agentiile noastre de turism partenere, care ofera posibilitati de cazare in Sibiu pentru toate buzunarele si preferintele.

Carpathian Travel Center - rezervari@vacanta-mea.eu

 

Bilete disponibile

Selectati numarul de bilete pentru a continuaPASUL URMATOR
© Copyright ARTmania Festival 2019. Toate drepturile rezervate.