ARTmania Festival FAQ Covid

 • De ce s-a amanat editia 2020 pentru 2021?

Editia de anul acesta se amana pentru 2021 ca urmare a restrictiilor impuse de Guvernul Romaniei prin care este interzisa organizarea pe teritoriul Romaniei a evenimentelor, inclusiv de tip festival, care presupun adunari medii si mari de persoane in spatiul public, pentru a preveni riscul de crestere a ratei de propagare a virusului in randul participantilor.

 

Cu toate ca aceasta situatie ne afecteaza profund din punct de vedere financiar, administrativ si logistic, sustinem aceasta masura luata de autoritati avand in vedere ca una dintre prioritatile esentiale ale noastre a fost si ramane mentinerea sanatatii si sigurantei publicului, artistilor, membrilor echipei de eveniment si colaboratorilor nostri.

 •  Cand va avea loc ARTmania Festival 2021?

Editia din 2021 a festivalului ARTmania va avea loc pe 23-25 iulie 2021 tot in Piata Mare a orasului Sibiu.

 

 • De ce o amanare si nu o anulare?

Amanam festivalul pentru a pastra bunele relatii construite de-a lungul anilor cu artistii, furnizorii, colaboratorii si partenerii nostri si, bineinteles, cu publicul platitor de bilete. In acest fel, lucram in continuare pentru festival, doar ca pentru editia din 2021.

 

 • Vom vedea artistii anuntati pentru 2020 in 2021?

In acest moment am reusit sa confirmam pentru line-up-ul din 2021 prezenta Amon Amarth, Clutch, Cult of Luna, My Dying Bride, Port Noir, Testament si The Vintage Caravan, iar discutiile continua cu managementul celorlalti artisti.

 

Chiar daca noi ne dorim sa pastram intregul line-up pe care l-am gandit pentru 2020, este posibil ca unii dintre artistii invitati sa nu mai poata participa la festival. Prezenta unor trupe sau artisti la festival este legata de traseul stabilit pentru turneele internationale, de timpul petrecut in studio, de lansari de albume si de alte angajamente avute de membrii trupei, inclusiv de timpul lor liber. Totusi, avand in vedere ca pana la momentul anularii line-up-ul festivalului ARTmania 2020 nu era complet, putem confirma ca lucram si purtam in continuare discutii cu agenti de booking, artisti si manageri pentru a veni cu editie mai buna si cu noi surprize in cadrul editiei din 2021 a festivalului ARTmania.

 

 • Raman valabile abonamentele cumparate pentru anul acesta?

Da, toate biletele cumparate de la vanzatorii autorizati sau direct de pe www.artmaniafestival.ro raman valabile pentru editia de anul urmator (23-25 iulie 2021), indiferent daca au fost cumparate ca bilete electronice sau in format fizic.

 

 • Se pot returna abonamentele?

Cu toate ca ne aflam intr-o situatie foarte dificila dupa 15 ani de munca si de eforturi continue pentru construirea unui festival international de care sa ne bucuram cu totii, stim ca si unii dintre voi va aflati in aceasta perioada intr-o situatie la fel de grea.

Multi dintre noi (fie participanti sau parte din echipa de organizare) au devenit membri ai comunitatii noastre chiar de la inceput, din 2006. Echipa si festivalul au crescut impreuna cu voi, cei cu care am fost impreuna atat in momente fericite, cat si in situatii dificile. Iar acest lucru a fost ceea ce ne-a motivat si ne-a dat forta de a continua cu fiecare editie, indiferent de obstacole, care nu au fost deloc putine de-a lungul anilor.

Insa, asa cum spuneam, suntem impreuna si la bine si la greu, chiar si cand ne aflam in aceasta situatie foarte dificila si fara precedent.

Si, oricat de mult vom aprecia ajutorul vital pe care ni-l ofera cei care isi vor pastra pentru ARTmania Festival 2021 abonamentul cumparat, vom returna contravaloarea abonamentelor acelor persoane care au dificultati financiare si au nevoie de aceasta rambursare. Tot ceea ce trebuie facut este ca persoana care doreste rambursarea sa completeze, pana pe 3 iulie 2020, formularul disponibil. Dupa aceasta data toate abonamentele cumparate pentru editia 2020 vor fi automat transformate in abonamente valabile pentru editia 2021 a ARTmania Festival.

Pentru a avea posibilitatea financiara de a onora eventualele solicitari de rambursare am fost nevoiti sa cerem credit la banca, avand in vedere ca, in vederea organizarii festivalului, am platit deja comisioane pentru biletele achizitionate de public, TVA si alte taxe pe bilete, la care se adauga o serie de alte plati semnificative generate de organizarea unui eveniment de acest fel. Din acest motiv, este posibil ca rambursarea sa ia un pic mai mult decat in mod obisnuit.

 

 • Cum mi se va returna contravaloarea abonamentului achizitionat? In format cash sau prin virament bancare in contul meu?

Contravaloarea abonamentului achizitionat va fi returnata prin transfer bancar.

 

 • Care este data limita pana la care pot returna abonamentul meu pentru editia de anul acesta?

Data limita pana la care se poate opta pentru returnarea abonamentului este 3 iulie 2020, respectiv la expirarea celor 30 de zile de la data la care am comunicat existenta optiunii de retur pentru abonamentele achizitionate pentru ARTmania Festival 2020. 

 

 • Cum pot folosi reducerea de 10% pentru produsele de merchandise disponibile pe ARTmania Shop?

Cei care aleg sa pastreze abonamentul cumparat pentru editia 2021 vor avea reducere de 10% la produsele de merchandise disponibile pe ARTmania Shop.

Pentru a folosi reducerea de 10%, da click pe link-ul catre ARTmania Shop: https://artmania.ro/shop/.

Alege produsul sau produsele pe care doresti sa le cumperi, da click pe imaginea fiecarui produs, alege optiunile de marime si selecteaza “adauga in cos”.

Se va deschide o noua fereastra in care vei vedea detaliile aferente comenzii tale (produs, pret, numar bucati etc.).

Sub aceste detalii vei vedea un camp numit “cupon” care iti va cere sa introduci un “cod cupon”. In acest camp va trebui sa introduci numarul de comanda pe care l-ai primit atunci cand ai cumparat abonamentul.

Dupa ce introduci „numarul de comanda”, da click pe „actualizeaza cosul” si finalizeaza comanda.

 

 • Am cumparat un abonament din alta sursa decat vanzatorii oficiali. Pot primi inapoi banii pe acesta?

ARTmania Festival nu returneaza banii pentru achizitiile de abonamente din alte surse decat cele oficiale.

 

 • Am un abonament pentru ARTmania Festival 2021. E valid?

Daca nu este achizitionat dintr-o sursa oficiala, vezi aici, sau de pe www.artmaniafestival.ro, nu putem garanta validitatea abonamentului.

 

 • Cand se vor pune in vanzare abonamente pentru ARTmania Festival 2021?

Abonamentele pentru ARTmania Festival 2021 au fost puse deja in vanzare pe website-ul nostru oficial, accesibil aici: www.artmaniafestival.ro

Sectiunea dedicata cumpararii de abonamente la festival poate fi gasita in partea de jos a homepage-ului (a paginii principale din site).

 

 • Care este costul abonamentelor pentru ARTmania Festival 2021?

Noile abonamente puse in vanzare pentru editia 2021 a festivalului incep de la ultimul prag de pret care era in vanzare inainte de amanarea festivalului, acela de 290 lei + 6% taxe.

 

 • Cum pot sustine ARTmania Festival in continuare?

Iti multumim ca esti alaturi de noi si ca iti doresti sa ne sustii in continuare. Poti face asta pastrand abonamentul tau pentru editia de anul urmator sau prin achizitionarea unuia dintre produsele de mechandise oficial care se gasesc pe ARTmania Festival Shop, accesibil pe urmatorul link: https://artmania.ro/shop/

© Copyright ARTmania Festival 2021. Toate drepturile rezervate.