Contact rambursare bilete

Cu toate ca ne aflam intr-o situatie foarte dificila dupa 15 ani de munca si de eforturi continue pentru construirea unui festival international de care sa ne bucuram cu totii, stim ca si unii dintre voi va aflati in aceasta perioada intr-o situatie la fel de grea.

Multi dintre noi (fie participanti sau parte din echipa de organizare) au devenit membri ai comunitatii noastre chiar de la inceput, din 2006. Echipa si festivalul au crescut impreuna cu voi, cei cu care am fost impreuna atat in momente fericite, cat si in situatii dificile. Iar acest lucru a fost ceea ce ne-a motivat si ne-a dat forta de a continua cu fiecare editie, indiferent de obstacole, care nu au fost deloc putine de-a lungul anilor.

Insa, asa cum spuneam, suntem impreuna si la bine si la greu, chiar si cand ne aflam in continuare in aceasta situatie foarte dificila si fara precedent.

Si, oricat de mult vom aprecia ajutorul vital pe care ni-l ofera cei care isi vor pastra pentru ARTmania Festival 2022 abonamentul cumparat, vom returna contravaloarea abonamentelor acelor persoane care au dificultati financiare si au nevoie de aceasta rambursare. Tot ceea ce trebuie facut este ca persoana care doreste rambursarea sa completeze, pana pe 14 iulie 2021, formularul disponibil in dreapta acestei pagini. Dupa aceasta data toate abonamentele cumparate pentru editia 2020 si 2021 vor fi automat transformate in abonamente valabile pentru editia 2022 a ARTmania Festival.

Toate cererile vor fi procesate, iar rambursarea eventualelor solicitari va putea fi realizata pana pe 31 decembrie 2021.

Formular de contact
Completati in campurile de mai jos datele de contact si solicitarea dumneavoastra si vom reveni in cel mai scurt timp
* campurile sunt obligatorii
© Copyright ARTmania Festival 2022. Toate drepturile rezervate.