Comunicate 2021 - 2022

Doar doua zile pana la startul editiei #ARTmaniaFestival 2022

Vineri, 22 iulie 2022, incepand cu ora 17:00, se deschid portile celei de-a 15 bis editii a festivalului ARTmania, o editie aniversara ce aduce fanilor muzicii si artelor 3 zile de concerte, 14 trupe internationale si din Romania si o serie de evenimente culturale, de activari creative si de premii.

MAI MULT

 

Un viitor mai bun pentru generatia tanara se naste in centrul Sibiului: ARTmania Festival, alaturi de Fundatia Hope and Homes for Children, asociatia “Pune mana pe chitara” si FEPRA arata ca se poate

ARTmania, unul din cele longevive festivaluri de rock din Romania, impreuna cu Kaufland Romania, anunta lansarea unui parteneriat cu Hope and Homes for Children pentru sprijinirea copiilor in nevoie aflati in grija fundatiei. 

MAI MULT

Muzica, expozitiile, lectura si traditiile se reintalnesc la ARTmania Festival 2022

ARTmania Festival, in colaborare cu Complexul Muzeal ASTRA, Muzeul National Brukenthal si Biblioteca Judeteana ASTRA Sibiu continua seria evenimentelor alternative culturale pregatite pentru cea de-a 15-a editie cu acces gratuit in baza bratarii de festival cu: activitati de lectura, seminarii interactive pentru adulti si copii, expozitii cu acces gratuit pentru studenti.

MAI MULT

 

ARTmania Festival lanseaza un pachet aniversar!

Cu ocazia aniversarii a 15 ani de existenta, festivalul ARTmania lanseaza pachetul „ARTmania bed & music” gandit special pentru festivalierii care vor sa se bucure de experienta de neuitat oferita de 3 zile de concerte si de evenimente alternative, completata de o cazare de top, in inima orasului, in apropierea Pietei Mari! 

MAI MULT

ARTmania Festival ofera joburi catre comunitatea ucraineana din Sibiu

ARTmania Festival, cel mai longeviv si important festival dedicat culturii rock din Romania, pune la dispozitia comunitatii ucrainene locale o serie de job-uri in cadrul evenimentului din acest an.

MAI MULT

 

stoned-jesus-thumb.jpg (57 KB)

Stoned Jesus, trio-ul ucrainean de psych rock, vine la ARTmania Festival 2022

ARTmania, festivalul-fenomen de rock de la Sibiu, anunta completarea line-up-ului din acest an cu ucrainenii de laStoned Jesus, una dintre cele mai cunoscute trupe rock din Europa de Est.

MAI MULT

emfa-t-shirt-thumb.jpg (65 KB)

Membrii Aliantei Festivalurilor Europene de Metal lanseaza tricoul caritabil „METAL UNITED”

Membrii European Metal Festival Alliance (EMFA) lanseaza tricoul METAL UNITED iar toate veniturile realizate din vanzarea acestora vor fi destinate unei organizatii caritabile care ajuta in acest moment poporul ucrainean greu incercat in aceasta perioada.

MAI MULT

 

meshuggah-thumb.png (99 KB)

Meshuggah, nume iconic al scenei metal internationale, vine la ARTmania Festival 2022

Meshuggah, nume iconic si „genre defining” al scenei metal internationale, una dintre zece cele mai importante formatii de hard rock si heavy metal potrivit „Rolling Stone” magazine, intra in line-up-ul ARTmania Festival 2022, revenind cu un show exploziv la exact zece ani de la primul lor concert din Romania.

 MAI MULT

Thumb-anunt-mercyful-fate.jpg (44 KB)

Legendara trupa Mercyful Fate vine la ARTmania Festival 2022 impreuna cu Pain of Salvation, Leprous si Dordeduh

Mercyful Fate, una dintre cele mai influente trupe ale scenei metal internationale, creatie a iconicului King Diamond, alege ARTmania pentru primul show sustinut in Romania. Seria noutatilor din line-up-ul festivalului continua cu (a-z) Dordeduh (RO), Leprous (NO) si Pain of Salvation (SE), completate de reconfirmarile venite din partea (a-z) Bucovina (RO), Cult of Luna (SE), Taine (RO) si The Vintage Caravan (ISL). 

 MAI MULT

 

thumb-transatlantic.jpg (41 KB)

Transatlantic, „nava-mama” a prog-rock-ului modern, aterizeaza la ARTmania 2022

Pentru prima oara in Romania, Transatlantic, super-grupul prog din care fac parte Mike Portnoy (ex-Dream Theater, tobe), Neal Morse (ex-Spock’s Beard, voce, chitara, clape), Pete Trewavas (Marillion, chitara bas) si Roine Stolt (The Flower Kings, chitara) va canta pe scena din Piata Mare din Sibiu la a 15-a editie a Festivalului ARTmania, ce va avea loc pe 22-24 iulie 2022.

 MAI MULT

thumb-anunt.jpg (71 KB)

ARTmania Evenings - Detalii si program eveniment

De-a lungul celor trei zile de „ARTmania Evenings” fanii se vor intalni cu nume binecunoscute ale scenei rock romanesti (a-z): Am Fost La Munte Si Mi-a Placut, Dirty Shirt, Implant pentru Refuz, Lucifer – A Rock Opera, RoadkillSoda, Taine si White Walls.  

 MAI MULT

 

   

thumb-amanare-2021.jpg (39 KB)

Anunt amanare ARTmania Festival 2021

Cu foarte mare parere de rau, suntem nevoiti sa anuntam ca festivalul ARTmania se amana pentru 2022 si ca va avea loc intre 22 – 24 iulie. 

 MAI MULT

© Copyright ARTmania Festival 2022. Toate drepturile rezervate.