ARTmania Festival lanseaza un pachet aniversar!

Cu ocazia aniversarii a 15 ani de existenta, festivalul ARTmania lanseaza pachetul „ARTmania bed & music” gandit special pentru festivalierii care vor sa se bucure de experienta de neuitat oferita de 3 zile de concerte si de evenimente alternative, completata de o cazare de top, in inima orasului, in apropierea Pietei Mari!

Pachetul „ARTmania bed & music” include:
3 nopti de cazare intr-o camera dubla (22-23-24 iulie 2022)
2 abonamente la ARTmania Festival (22-23-24 iulie 2022)
La pretul de numai 315 de euro, cu o reducere de aproximativ 35% fata de preturile standard!

Pachetele „ARTmania bed & music”, in numar limitat, pot fi achizitionate de pe https://bit.ly/ARTmaniaBedxMusic_AccomodationPackage pana pe 16 iulie!


De ce surprize vei avea parte la editia aceasta a festivalului ARTmania?
Cu ocazia acestei editii aniversare, a 15-a, evenimentul va oferi fanilor o zi suplimentara de concerte, evenimente alternative si de distractie!

Tot pentru a multumi fanilor care le-au fost alaturi in cei doi ani grei de pandemie, organizatorii au conturat un line-up de invidiat ce aduce laolalta nume grele ale industriei internationale si locale, unele dintre acestea venind pentru prima data in Romania.

Mercyful Fate, Transatlantic, The Pinneaple Thief si The Vintage Caravan se numara printre formatiile care vor oferi show-uri in premiera la noi in tara. Line-up-ul festivalului fiind completat de o serie de nume consacrate, care nu mai au nevoie de prezentari, precum Meshuggah, Testament, Cult of Luna, Leprous, Stoned Jesus, Alternosfera, Bucovina, Dordeduh si Taine.

Un aspect interesant de mentionat este acela ca Stoned Jesus, un cunoscut trio ucrainean de psych rock, vine la ARTmania ca urmare a lansarii proiectului ARTery (artery.community) de catre organizatorii festivalului, in parteneriat cu Music Export Ukraine si cu Pohoda Festival (Slovacia) – o platforma pan-europeana menita sa ii ajute pe creativii ucraineni sa isi gaseasca locuri de munca in Europa. ARTery este o miscare creativa al carei scop principal este acela de a-i sustine pe artistii si profesionistii din sectoarele creative care au fost nevoiti sa plece din zone de razboi si de a-i sprijini in eforturile de a-si continua vietile cu demnitate in tarile care ii gazduiesc.

Revenind la activitatile de care se vor putea bucura anul acesta participantii la festival, este nevoie sa mentionam ca, pe langa concertele de pe scena mare, pe durata zilei festivalierii vor avea de ales dintre o varietate de evenimente alternative accesibile in baza bratarii de festival. De la seminarii la sesiuni de lectura sau lansari de carte, la proiectii de filme si de documentare, expozitii sau vizite la muzeu. Iar plimbarile prin pietele medievale din centrul Sibiului si sederile la terasele din zona le vor transforma sejurul intr-unul memorabil.
Asadar, cei pasionati de cultura rock, de muzica live si de evenimentele culturale trebuie sa bifeze neaparat in acest an festivalul ARTmania.

Pentru cei mai putin familiarizati cu ARTmania, mentionam ca festivalul ARTmania este cel mai longeviv eveniment de profil din Romania, fiind unul dintre pionierii si promotorii manifestarilor de acest fel de la noi din tara, in special pentru zona rock si a genurilor muzicale contemporane.

Aparut in 2006, din nevoia de a crea un loc de intalnire si de schimb de experiente culturale intre pasionatii de muzica si artisti, ARTmania a fost gandit ca o platforma dedicata tuturor formelor de manifestare inspirate din cultura rock. De atunci, in fiecare an, la final de iulie, pasionatii de muzica si de arte vin la festivalul ARTmania, pentru a participa la un weekend de concerte, petreceri, expozitii si de voie buna.

© Copyright ARTmania Festival 2022. Toate drepturile rezervate.