Comunicate de presa

Premiere ARTmania

Opeth, Madrugada, Wardruna si Myrkur fac parte din primul val de artisti confirmati la cea de-a 14-a editie ARTmania Festival, ce va avea loc in perioada 26 - 27 iulie 2019, in Piata Mare a cetatii medievale a Sibiului.

 MAI MULT

 

Dream Theater confirmat la ARTmania Festival 2019

Dream Theater (SUA) va urca pe scena ARTmania Festival, ce va avea loc in perioada 26 - 27 iulie 2019, in Piata Mare a cetatii medievale a Sibiului.

MAI MULT

 

Blackgaze francez la ARTmania Festival 2019: Alcest

Alcest va aduce muzica altor lumi pe scena ARTmania Festival, ce va avea loc in perioada 26 - 27 iulie 2019, in Piata Mare a cetatii medievale a Sibiului.

MAI MULT

 

 comunicat-4.jpg (16 KB)

Metalcore britanic la ARTmania Festival 2019: ARCHITECTS

ARCHITECTS, binecunoscuta trupa britanica de metalcore, este noul nume confirmat la ARTmania Festival 2019, ce va avea loc in perioada 26 - 27 iulie 2019, in Piata Mare a cetatii medievale a Sibiului

MAI MULT

comunicat-5.jpg (23 KB)

ARTmania Festival castigatorul categoriei „Best Small Festival” la European Festival Awards

Festivalul ARTmania de la Sibiu a castigat trofeul categoriei „Best Small Festival” in cadrul competitiei European Festival Awards, fiind singurul festival romanesc care a obtinut o distinctie la aceasta editie, surclasand un numar impresionant de inscrieri si de voturi, potrivit organizatorilor evenimentului.

MAI MULT

RECRUTARE & VOLUNTARIAT

Plateste in siguranata

Plateste cu cardul
© Copyright ARTmania Festival 2019. Toate drepturile rezervate.