Comunicate de presa

Premiere ARTmania

Opeth, Madrugada, Wardruna si Myrkur fac parte din primul val de artisti confirmati la cea de-a 14-a editie ARTmania Festival, ce va avea loc in perioada 26 - 27 iulie 2019, in Piata Mare a cetatii medievale a Sibiului.

 MAI MULT

 

Dream Theater confirmat la ARTmania Festival 2019

Dream Theater (SUA) va urca pe scena ARTmania Festival, ce va avea loc in perioada 26 - 27 iulie 2019, in Piata Mare a cetatii medievale a Sibiului.

MAI MULT

 

Blackgaze francez la ARTmania Festival 2019: Alcest

Alcest va aduce muzica altor lumi pe scena ARTmania Festival, ce va avea loc in perioada 26 - 27 iulie 2019, in Piata Mare a cetatii medievale a Sibiului.

MAI MULT

 

 comunicat-4.jpg (16 KB)

Metalcore britanic la ARTmania Festival 2019: ARCHITECTS

ARCHITECTS, binecunoscuta trupa britanica de metalcore, este noul nume confirmat la ARTmania Festival 2019, ce va avea loc in perioada 26 - 27 iulie 2019, in Piata Mare a cetatii medievale a Sibiului

MAI MULT

comunicat-5.jpg (23 KB)

ARTmania Festival castigatorul categoriei „Best Small Festival” la European Festival Awards

Festivalul ARTmania de la Sibiu a castigat trofeul categoriei „Best Small Festival” in cadrul competitiei European Festival Awards, fiind singurul festival romanesc care a obtinut o distinctie la aceasta editie, surclasand un numar impresionant de inscrieri si de voturi, potrivit organizatorilor evenimentului.

MAI MULT

 

ARTmania Festival 2019 anunta noi artisti invitati si biletele pe zile

FJØRT si MÖBIUS sunt cele doua noi nume care completeaza line-up-ul ARTmania Festival 2019, ce va avea loc in perioada 26 - 27 iulie 2019, in Piata Mare a cetatii medievale a Sibiului.

MAI MULT

Premiere ARTmania

Jordan Rudess de la Dream Theater ne povesteste despre viata de turneu si ce ne pregateste trupa pentru concertul de la Sibiu

 MAI MULT

© Copyright ARTmania Festival 2019. Toate drepturile rezervate.