Acreditari

Acreditarea la ARTmania Festival presupune acces la conferintele de presa, interviuri cu artistii invitati si accesul in festival. Acreditarile sunt intr-un numar limitat si vor fi oferite numai in baza unei cereri de acreditare, completate in formularul de mai jos. 

In procesul de acreditare sunt luate in considerare materialele despre editia actuala a festivalului si numarul acestora, precum si materialalele realizate despre editiile anterioare ale ARTmania Festival. Prioritate vor avea partenerii media care au sustinut acest eveniment.

Accesul presei la eveniment se va face exclusiv pe baza de acreditare.  Acreditarea este nominala si netransmisibila. Pe durata festivalului este absolut necesara purtarea ecusonului de acreditare. Ecusonul de acreditare nu este transmisibil. Organizatorii isi rezerva dreptul de a legitima persoanele care poarta ecusonul de acreditare.

Fotografii si operatorii acreditati vor primi o bratara speciala care le va permite accestul in fata scenei. In absenta acesteia, accesul in photo-pit nu este permis.

 Vom reveni cu date si detalii in momentul in care va incepe procesul de acreditare.

© Copyright ARTmania Festival 2021. Toate drepturile rezervate.