Rage

rageRage implineste in acest an trei decenii de cariera metal si isi arata istoria de la inceputul anilor ’80 cand se numeau Avenger si promovau „Prayers of Steel”, trecand prin succesul anilor ’90 cu abordarea clasica „Lingua Mortis”, pana recent, in 2009, cand au luat locul trei la „Bundesvision Songcontest” si au marcat un sfert de secol de activitate.

Cu 21 de albume lansate pana in prezent si schimbari de componenta, audienta primeste nu numai esenta metal-ului german, dar si plus valoarea unei echipe de muzicieni extraordinari care nu inceteaza sa isi reinventeze sound-ul de fiecare data cand creeaza ceva nou. Ei sunt Rage!

In 2014, trio-ul format din Peavy Wagner, Victor Smolski si André Hilgers sunt departe de pensionare chiar daca au deja dreptul de a-si scrie memoriile si a lansa piese si versiuni nepublicate, demo-uri si franturi de idei care au ajuns acum sa isi gaseasca finalitatea sonora. „The Soundchaser Archives” contine doua CD-uri si un DVD lansate in mai 2014 prin Nuclear Blast.