Nuvijan

Nuvijian este un proiect ambițios clădit printr-o prietenie sinceră și eforturi constante. La baza formării Nuvijan au stat pasiunea și dedicația. Perseverența comună a grupului a fost cea care ne-a ajutat să înțelegem cum trebuie să procedăm în pasul următor. Am pornit ca orice adolescent înflăcărat și rebel în experimentarea vieții. A fost să fie să avem și dorința de a ne manifesta artistic, iar mai apoi să ne întâlnim, să avem lucruri în comun, să avem personalități compatibile să putem crea un grup, o nouă familie.  

Muzica rock a fost și va fi un refugiu pentru cei care nu s-au încadrat în standarde. Aceasta s-a aplicat și pentru noi atunci în adolescență dar am avut grijă să nu cădem în extremă. Trupa noastră s-a format în circumstanțe interesante, nu a lipsit buna dispoziție și am privit trupa ca pe un aspect important din viața noastră, prioritar, dar nu am uitat niciodată de celelalte responsabilități. Ne-am dat seama că este inutil să avem idoli muzicali și nu am urmat în mod special vreun stil anume, deci acesta se încadrează pe undeva în sfera metal și alternative.

Nuvijan înseamnă New (Nu) Vision (Vijan) dar asta nu înseamnă că suntem pe atât de revoluționari. O nouă viziune poate apărea oricând într-o existență umană, o viziune care poate schimba traseul vieții, care poate îmbunătăți ce a fost mai devreme. Viziunea noastră asupra lumii se manifestă în muzica noastră, de la noi veți auzi muzica cu vibrație pozitivă.