Info Utile

Transfer

Cu avionul
Aeroportul Internațional Sibiu este situat la 5 km de oraș în direcția vest, cu acces direct la soseaua E81. Pe aeroportul din Sibiu operează companiile aeriene: Tarom, Carpatair, Austrian Airlines, Blue Air si Lufthansa. Pentru a verifica orarul zborurilor, vă rugăm sa accesați www.sibiuairport.ro sau sa apelati +40 269 253 135.

Cu trenul
Pentru a obţine informații directe vă rugăm să apelați la Info CFR Sibiu – 0269 952 sau cfrcalatori.ro.

Cu masina
Prin Sibiu trec drumurile europene E68 (Arad – Sibiu – Brașov) si E 81 (Cluj – Sibiu – Piteşti – Bucureşti).

Participarea la eveniment:
Parintilor le este recomandat sa vina fara carucioare pentru copii, pentru a preveni eventualele incidente. De asemenea, pentru copiii pana in 10 ani este recomandata utilizarea de casti de protectie sau dopuri.
Dovada varstei: numai persoanele peste 18 ani au dreptul de a achizitiona alcool sau tigari, de aceea un act de identitate valid este necesar si trebuie prezentat la cerere.

Este interzisa participarea la eveniment cu obiecte contondente, arme, obiecte/materiale ce pot fi considerate periculoase, recipiente din sticla, metal, plastic, sticle, artificii, bannere sustinute de bete, scaune, arme, lanturi, obiecte periculoase, steaguri sau bannere prinse pe bete, lampioane chinezesti, substante interzise prin lege. Fiecare participant este raspunzator pentru pagubele provocate. Daca observati incidente va rugam sa va adresati organizatorilor sau reprezentatilor acestora, acestia fiind la dispozitia dumneavoastra pentru a va mentine buna dispozitie si a evita momentele neplacute. Publicul este rugat sa isi supravegheze obiectele personale, organizatorii nefiind responsabili pentru eventualele pierderi sau furturi. Obiectele pierdute sau gasite pot fi declarate la punctul semnalizat in acest sens.

Achizitionarea de mancare si bautura in interiorul festivalului se desfasoara prin intermediul jetoanelor, disponibile la casele semnalizate in acest sens. Jetoanele nu sunt valabile la punctele de merchandise si magazinele partenerilor plata efectuandu-se numai in numerar.

Primul ajutor va putea fi acordat in timpul evenimentului prin serviciul de ambulanta, prezent pe tot parcursul evenimentului. In cazul in care nu va puteti deplasa, adresati-va unui reprezentat al festivalului sau agentilor de paza.

Pentru orice fel de alte informatii va rugam sa ne contactati rapid folosind adresa: info@artmania.ro