ROCKSTARS – Expozitie si recital rock

afiș-expozitie-rockstars-lo-rezPe 4 martie 2014, Claudiu Horeanu vernisează prima sa expoziţie de autor de la orele 17:30 în sala de expoziţii a secţiei de ştiinţe naturale a Muzeului judeţean din Arad.


Pentru expoziţia ROCKSTARS au fost reţinute cele mai reprezentative 50 de imagini din cele câteva zeci de mii realizate din photopit-uri – spaţiul special desemnat fotografilor din faţa scenei, din public, din culise şi de pe scenele unor festivaluri, turnee şi concerte din ţară.


Fotografiile au fost realizate în ultimii 5 ani şi înfăţişează star-uri rock ce au participat la festivalul ARTmania, în cadrul turneului din vestul ţării al lui Ricardo Coria şi la câteva concerte din Arad.

Aparatura şi tehnicile folosite pentru fotografiere au fost diversificate: DSLR-uri cu superangulare, fixe şi teleobiective, mirorrless, camere de acţiune şi chiar camera telefonului.

În cadrul vernisajului de marţi, 4 martie, de la 17:30, trupa arădeană Corso va susţine un recital unplugged.

ROCKSTARS este organizată de FotoClubPro Arad, cu sprijinul Muzeului Judeţean Arad, WestTV Regional şi ARTmania. Expoziţia mai poate fi vizitată până pe data de 9 martie 2014.

Detalii şi informaţii despre eveniment puteţi găsi online via Facebook.