Pregatiri pentru ARTmania Sibiu 2014

Multumim celor 500 de participanti care au urmarit comunicarile noastre si au completat chestionarul de evaluare. Patru dintre fanii care ne-au oferit cele mai complete raspunsuri vor primi cate un abonament pentru evenimentele scenei principale la ARTmania Sibiu 2014. Confirmarile vor veni prin e-mail.

Din feedback-ul vostru, am reusit sa desprindem cateva concluzii: multe formatii care au cantat deja au fost apreciate si sunt dorite in continuare pe scena festivalului. Tinem cont si de aceste dorinte si ne vom stradui sa implinim cat mai multe. Totusi, vom incerca sa aducem trupe care nu au cantat pana acum in festival si sa nu insistam foarte mult pe repetitii; sa organizam mai multe concerte si evenimente alternative; sa oferim un camping ARTmania; mai mult merchandise cu o oferta mai diversificata.

Pana la sfarsitul anului, vom anunta schema generala de organizare celei de-a noua editii a festivalului, cateva dintre concertele incluse in program si informatii legate de schimbari ale preturilor biletelor.

Evenimentele cu locuri limitate vor avea de acum inainte bilete separate care vor fi disponibile in retelele partenere (Myticket si Eventim), metoda aplicata in urma invatamintelor extrase din experienta Deine Lakaien din 2013.

Pana la finalul anului 2013, pretul unui abonament pentru scena principala va ramane 75 lei si va putea fi achizionat de pe shop.artmania.ro.

La multi ani Romania si ARTmania!