Biletele pentru ARTmania Festival 2008 Warm-Up Party: Anathema Unplugged s-au epuizat

afis_anathema
Biletele pentru ARTMANIA Festival 2008 Warm-Up Party: Anathema Unplugged s-au epuizat in aproximativ o saptamana de la punerea lor in vanzare.

Dupa ce la precedentul concert unplugged, sustinut de Anathema, la Cetatea Cisnadioara de langa Sibiu, in cadrul ARTMANIA Festival 2007, biletele s-au epuizat in mai putin de 48 de ore, si ARTMANIA Festival 2008 Warm-Up Party: Anathema Unplugged este SOLD OUT, cu aproape doua luni inainte de eveniment.

“Publicul din Romania ii iubeste pe cei de la Anathema, avand in vedere interesul deosebit aratat pentru acest eveniment. In plus, cred ca un factor important care a contribuit la vanzarea atat de rapida a biletelor a fost concertul de la Cisnadioara, din cadrul ARTMANIA Festival 2007, un eveniment unic in Romania”, a declarat Codruta Vulcu, director executiv ARTMANIA.

Britanicii de la Anathema vor sustine un recital unplugged extaodinar, in data de 24 mai, la Sala de festivitati a Casei de Cultura a Studentilor “Grigore Preoteasa” din Bucuresti, in cadrul petrecerii de Warm-Up ARTMANIA Festival 2008. Concertul va incepe la ora 20.00 si va fi sustinut de fratii Vincent si Danny Cavanagh, impreuna cu violoncelistul David Wesling.

Evenimentul va fi unul special, fiind urmat de un after-party la care vor participa chiar membrii Anathema, din dorinta de a-si reintalni fanii din Romania.

Precedentul concert unplugged sustinut de Anathema in Romania a fost cel din cadrul ARTMANIA Festival 2007, la Cetatea Cisnadioara de la Sibiu, biletele pentru acest eveniment epuizandu-se in mai putin de 48 de ore. Concertul de la Cisnadioara a fost, probabil, unul dinte cele mai speciale evenimente de acest gen din Romania, avand loc intr-o cetate medievala cu un decor spectaculos si intr-un cadru intim.

In cadrul ARTMANIA Festival 2008 care va avea loc la Sibiu, in perioada 18-20 iulie, vor urca pe scena formatia suedeza Tiamat, care revine in Romania pentru a-si promova in premiera noul material discografic Amanethes si Agua de Annique (ex The Gathering). Cei de la Tiamat si Agua de Annique vor fi sustine un concert pentru iubitorii muzicii rock din Romania in data de 18 iulie.

Dupa primele editii, din 2006 si 2007, care au adus pe scena de la Sibiu nume ca HIM, Amorphis, Anathema, Tarot, The Gathering, My Dying Bride sau Within Temptation, ARTMANIA Festival revine in 2008, cu o editie care promite publicului din Romania unele dintre cele mai mari nume ale muzicii rock.

Concertele vor avea loc in zilele de 18 si 19 iulie, iar ziua de 20 iulie va fi dedicata expozitiilor, proiectiilor de film sau lansarilor de carte, dar si unei surprize, care va fi anuntata in scurt timp.