Atrocity si Leave’s Eyes la ARTmania Festival 2008

atrocityTrupele Atrocity si Leaves’ Eyes (Liv-Kristine, fosta solista de la Theatre of Tragedy) sunt confirmate pentru a treia editie a ARTmania Festival 2008.

Cele doua trupe se vor afla in Romania in premiera absoluta si vor urca pe scena de la Sibiu in seara zilei de 19 iulie.

Atrocity sunt originari din Germania si s-au in 1985, la Ludwigsburg, ca o trupa de death metal. Primul album al trupei s-a intitulat „Hallucinations”, un remarcabil album concept legat de abuzul de droguri, care a fost extrem de bine primit pe criticii de gen, chiar daca a fost lansat intr-o perioada in care muzica rock nu mai era foarte bine primita de public.

Leaves’ Eyes este o trupa de symphonic metal ce provine din Germania, cu o solista de origine norvegiana. Formatia a luat nastere in 2003, cu putin timp inainte ca Liv Kristine sa paraseasca Theatre of Tragedy. Leaves Eyes a fost formata de sotul acesteia, Alexander Krull impreuna cu membrii din trupa Atrocity. Acestia combina metalul atmosferic cu elemente clasice.

Pe langa Atrocity si Leaves Eyes, in cadrul ARTmania Festival 2008 care va avea loc la Sibiu, in perioada 18-20 iulie, vor urca pe scena formatia suedeza Tiamat, care revine in Romania pentru a-si promova in premiera noul material discografic Amanethes si Agua de Annique.
Cei de la si Agua de Annique vor fi sustine un concert pentru iubitorii muzicii rock din Romania in data de 18 iulie.