ARTmania 2008 va avea loc intre 18 – 20 iulie

1216208295Dupa primele editii, din 2006 si 2007, care au adus pe scena de la Sibiu nume ca HIM, Amorphis , Anathema, Tarot, The Gathering , My Dying Bride sau Within Temptation, ARTmania Festival revine in 2008, cu o editie care promite publicului din Romania unele dintre cele mai mari nume ale muzicii rock.

Concertele vor avea loc in zilele de 18 si 19 iulie, iar ziua de 20 iulie va fi dedicata expozitiilor, proiectiilor de film sau lansarilor de carte, dar si unei surprize, pe care o vom anunta in scurt timp.

Detaliile despre trupele care vor urca pe scena ARTmania Festival 2008 vor fi facute publice incepand cu prima saptamana a lunii martie. Exista deja nume importante care si-au confirmat prezenta si care vor fi anuntate in curand!

De asemenea, bilete se vor pune in vanzare in cursul lunii martie, pretul acestora si modalitatile de achizitionare urmand sa fie anuntate in cel mai scurt timp.

Artmania Festival 2008 va fi cu siguranta mai mare, in toate sensurile, fata de cele doua editii precedente. Astfel, bugetul festivalului a crescut, ceea ce va permite organizatorilor sa ofere publicului din Romania trupe de renume mondial.