Mellowtoy

Mellowtoy s-a format în 2001 și a semnat primul său contract cu casa de discuri indie italiană Bagana Records, după o serie de concerte intese.

Pentru cel de-al 4-lea album full-lenght, Mellowtoy sunt preconizați să spargă charturile cu noul lor album intitulat ”Lies”. Pentru acesta, formația a lucrat cu unele din cele mai mari nume din industrie pentru a se asigura că ”Lies” o să își pună amprenta pe scena rock/metal contemporană. Albumul este produs de către Marco Coti Zelati (Lacuna Coil), mixat de Kyle Hoffman (P.O.D, Lacuna Coil, Bush, Zebrahead) și se află sub tutela legendarului Howie Weinberg (Nirvana, Metallica, Pantera, Deftones, Limp Bizkit).

Oaspeți speciali care își fac apariția pe album includ Cristian Machado al Ill Nino (vocalul în piesa ”Chain Reaction”) și Paolo Colavolpe din trupa Destrane (”Bright New World”).

Formația a fost în turnee atât în Italia natală cât și prin Europa, alături de formații de renume i.e. Papa Roach, Distrubed, Stone Sour, Ill Nino, Alter Bridge, HIM și Fear Factory și par a fi pregătiți să uimească pe toată lumea cu sunetul lor unic.