Avenue Lie

Avenue Lie s-a format în 2013 din cenușa Homerun, o trupă hard rock italiană care a produs 2 albume ( Don’t Stop pentru casa de producție Sweet Poison și Avalon Marquee în 2008, Black World pentru casa de discuri Fastball în 2011) care s-a bucurat de succes în Nordul Europei și Japoniei, cu o nouă colaborare artistică între Valerio Castiglioni și William Battiston, foștii chitariști și toboșari ai formației.

Primul album, ”Genesis”, lansat în Octombrie 2015 a fost scris și aranjat de către Valerio (care a înregistrat toate vocalurile, chitările și bassurile) și William (percuție și tobe), featuring Walter Borrelli (ex Homerun) la clape și electronice. În februarie 2015 au fost semnați de către Alpha & Omega Management, cu ajutorul cărora și-au înregistrat albumul de debut.

În 22 Mai 2015, Avenue Lie și-au interpretat cele mai multe din piesele de pe ”Genesi” pe Arena Ray Just, în Moscova, în deschidere pentru Guano Apes, cu importanta colaborare a chitaristului Marco Mariani (Sundust) și a basistului Matteo Mariani.

Turneul ”Genesi” a început în 28 Noiembrie 2015 în Clubul Rho Rock’N’Roll și continuă cu o serie de concerte italiene incluzând Pain of Salvation și M.A Batio.